Добредојдовте на веб страната на туристичката агенција ДИМЕ ТУРС.

Се надеваме дека ќе ја исполниме Вашата желба и ќе ви организираме патување како што сте замислиле.

 

Назив / Седиште

 

Туристичка агенција - Диме Турс ДООЕЛ, со "А" лиценца

Ул. Столарска, Комплекс БЕЗИСТЕН, Локал 8, 7000 Битола, Република Македонија

Телефони : +389 47 609 202

Мобилни : +389 71 298 454

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Веб страна : www.dimetours.mk