Туристичка Агенција Диме Турс - Контакт информации

Адреса:
ул.Столарска, Локал 8,
Комплекс БЕЗИСТЕН
Битола 7000 Македонија

Телефон: +389 47 609 202

Мобилен: +389 78 662 760 За итни случаеви : +389 75 590 372

http://www.dimetours.mk