Автобуски Билети

 

     prevoz.jpg

Поаѓање од Македонија: Секој Вторник и Петок од автобуските станици:

    orevozz.jpg

Поаѓањето од Германија е секоја Среда и Сабота.


 

ghn.jpg

Поаѓање од Македонија: Секој Вторник, Среда, Петок и Сабота од автобуските станици:

fgrtr.jpg