8ми Декември * 8ми Декември *   Автобуски понуди            Прага 2BB     Виена 2BB      Повеќе детали
Нова Година 2023 NEW YEAR 2023   Автобуски понуди  ​           Париз 5BB     Азурен Брег 3BB     &nb Повеќе детали
СП Ракомет 2023 Светско првенство во РАКОМЕТ 2023   КРАКОВ             1 ден – 12.01.2023 Битола – Скопје – Унгар Повеќе детали
Банско  Банско                                       &n Повеќе детали
Франција  Скијање на Француските АЛПИ                                 & Повеќе детали
Србија  Србија                                         &nbs Повеќе детали

Зима 2022/2023

 

Bugaria            Srbija1            Francija
         
SpaHoteli        
Туристичка агенција - Диме Турс ДООЕЛ
Со "А" лиценца   
Ул. "Столарска", Локал 8, комплекс БЕЗИСТЕН 
7000 Битола, Република Македонија
Телефон : +389 47 609 202
Мобилен : +389 78 662 760
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.