23 Октомври  23ти Октомври   Автобуски програми                             Повеќе детали
Ноември  Ноемвриски патувања   Автобуски програми                         &n Повеќе детали
8ми Декември  8ми Декември   Автобуски програми                             & Повеќе детали
Трикала Божиќна магија во ТРИКАЛА     ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО
Се вчитува...

Туристичка агенција - Диме Турс ДООЕЛ
Со "А" лиценца   
Ул. "Столарска", Локал 8, комплекс БЕЗИСТЕН 
7000 Битола, Република Македонија
Телефон : +389 47 609 202
Мобилен : +389 78 662 760
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.