* LAST MINUTE понуди * 

 

Турција

Кумбургаз - Hotel Diamond City 3*: 21.09 - 28.09.2021 (цена по лице со појадок) = 125 евра

Кумбургаз - Hotel Marin Prihncess 5*: 21.09 - 28.09.2021 (цена по лице со појадок) = 159 евра

 

 

Албанија

Ксамил - Vila Bushati: 17.09 - 24.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 79 евра

Ксамил - Vila Bushati: 17.09 - 24.09.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 89 евра

Ксамил - Vila Bushati: 17.09 - 24.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 89 евра

Ксамил - Vila Fani: 17.09 - 24.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 79 евра

Ксамил - Vila Sala: 17.09 - 24.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 89 евра

Ксамил - Vila Luna: 24.09 - 01.10.2021 (наем на 1/2 стд) = 69 евра

Ксамил - Vila Luna: 24.09 - 01.10.2021 (наем на 1/3 стд) = 79 евра

Ксамил - Vila Luna: 24.09 - 01.10.2021 (наем на 1/4 стд) = 89 евра

 

   

Пиериа, Грција

Паралија - Vila Atina: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/2 еко стд) = 59 евра

Паралија - Vila Atina: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 евра

Паралија - Vila Atina: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/2 апп) = 89 евра

 

Лептокарија - Vila Atrium: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 89 евра

Лептокарија - Vila Olympia: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 79 евра

Лептокарија - Vila Vula: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 еко стд) = 80 евра

Лептокарија - Vila Vula: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 100 евра

Лептокарија - Vila Vula: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 120 евра

 

Неи Пори - Vila Mytakas: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 120 евра

Неи Пори - Vila Mytakas: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 160 евра

Неи Пори - Vila Mytakas: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/6 апп) = 230 евра

 

 

Јонски Брег, Грција 

Амудиа - Vila Dina: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 59 евра

Амудиа - Vila Dina: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 дуплекс) = 99 евра

Амудиа - Vila Atanasi: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 59 евра

Амудиа - Vila Atanasi: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 апп) = 89 евра

Амудиа - Vila Vagia: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 59 евра

 

Врахос - Sea View Apartments: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 апп) = 109 евра

Врахос - Vila Irini: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 109 евра

Врахос - Vila Irini: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 апп) = 119 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3gf стд со појадок) = 119 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/2+1sv стд со појадок) = 109 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3sv стд со појадок) = 129 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4sv стд со појадок) = 139 евра 

Врахос - Vila Velisarios: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 59 евра   

Врахос - Vrachos App: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 евра   

Врахос - Vila Beach House: 21.09 - 28.09.2021 (наем на вила) = 299 евра   

Врахос - Vila Savash: 21.09 - 28.09.2021 (наем на вила) = 269 евра 

Врахос - Sea View App: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 109 евра  

Врахос - Sea View App: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 119 евра 

 

Канали - Vila Margarita: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/3 лукс стд) = 69 евра

Канали - Vila Margarita: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 лукс стд) = 79 евра

Канали - Vila Margarita: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 апп) = 89 евра

Канали - Vila Margarita: 21.09 - 28.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 69 евра

 

 

Касандра, Грција 

Неа Плагија - Vila Blue: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/5 дуплекс) = 200 евра

 

Неа Флогита - Vila Maria: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/5 апп) = 150 евра

 

Неа Потидеа - Blue Saphhire: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/2+1gf стд) = 99 евра

Неа Потидеа - Blue Saphhire: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/2+1sv стд) = 109 евра

Неа Потидеа - Blue Saphhire: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 119 евра

 

Афитос - Vila Nemesis: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 евра

 

Калитеа - Vila Ammos: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 евра

Калитеа - Vila Ammos: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 79 евра

Калитеа - Vila Maria: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 89 евра

Калитеа - Vila Poseidon: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4gf стд) = 149 евра

Калитеа - Vila Poseidon: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4gv стд) = 149 евра

Калитеа - Vila Poseidon: 18.09 - 25.09.2021 (наем на 1/4ssv стд) = 169 евра

Калитеа - Vila Ammos: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 евра

Калитеа - Vila Ammos: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 79 евра

Калитеа - Vila Ammos: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/6 стд) = 99 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 79 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/5 стд) = 99 евра

Калитеа - Vila Meropi: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 евра

Калитеа - Vila Thea: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/2+1 стд) = 139 евра

Калитеа - Vila Thea: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 149 евра

 

Полихроно - Reall Apartments: 19.08 - 26.09.2021 (наем на 1/2 стд) = 89 евра

Полихроно - Reall Apartments: 19.08 - 26.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 109 евра

Полихроно - Reall Apartments: 19.08 - 26.09.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 119 евра

Полихроно - Reall Apartments: 19.08 - 26.09.2021 (наем на 1/3+1 апп) = 119 евра

Полихроно - Reall Apartments: 19.08 - 26.09.2021 (наем на 1/4gf апп) = 129 евра

Полихроно - Vila Galini: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 апп) = 129 еврa

Полихроно - Vila Olga: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3 стд) = 69 еврa

 

Ханиоти - Vila Gregory: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 119 евра

Ханиоти - Vila Vergina: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 стд) = 89 евра

 

Пефкохори - Vila Natalia: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/2 стд) = 89 евра

Пефкохори - Vila Natalia: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 апп Анекс 1) = 119 евра

Пефкохори - Vila Natalia: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 апп Анекс 2) = 109 евра

   

 

Ситониа, Грција  

Никити - Vila Nikiti Club: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3+1 eko стд) = 79 евра

Никити - Vila Nikiti Club: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4+1 eko стд) = 89 евра

 

Сарти - Vila Panagiota: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3 еко стд) = 109 евра

Сарти - Vila Panagiota: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/4 еко стд) = 129 евра

Сарти - Vila Panagiota: 19.09 - 26.09.2021 (наем на 1/3gf стд) = 119 евра

 

Острови, Грција 

Крф, Ипсос - Vila Zevs: 18.09 - 25.09.2021 (по лице со вклучен автобуски превоз) = 118 евра

 

Скијатос - Vila Pavlos: 23.09 - 30.09.2021 (по лице со вклучен автобуски превоз) = 109 евра