* LAST MINUTE понуди *

Албанија

Ксамил - Vila Sala: 18.06 - 25.06.2021 (наем на 1/3 мезонет) = 159 евра

Ксамил - Vila Sala: 18.06 - 25.06.2021 (наем на 1/4+1 стд) = 179 евра

Ксамил - Vila Zace: 20.06 - 27.06.2021 (-15% ПОПУСТ)

Ксамил - Vila Joy: 20.06 - 27.06.2021 (-15% ПОПУСТ)

Ксамил - Vila Fabio: 20.06 - 27.06.2021 (-15% ПОПУСТ)

 

 

Пиериа, Грција

Паралија - Vila Atina: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 189 евра

 

Лептокарија - Vila Olympia: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 149 евра

Лептокарија - Vila Olympia: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 169 евра

Лептокарија - Vila Vula: 20.06 - 27.06.2021 (-20% ПОПУСТ)

 

Неи Пори - Vila Mytakas: 20.06 - 27.06.2021 (-20% ПОПУСТ)

 

Јонски Брег, Грција

Амудиа - Vila Vagia: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 169 евра

Амудиа - Vila Vagia: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 179 евра

Амудиа - Vila Vagia: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 219 евра

Амудиа - Vila Dina: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 219 евра

Амудиа - Vila Dina: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 229 евра

Амудиа - Vila Atanasi: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 179 евра

Амудиа - Vila Atanasi: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 219 евра

 

Врахос - Vrahos Apartments: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 229 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/2gf стд) = 229 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/2sv стд) = 259 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/2+1 стд) = 269 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/3gf стд) = 249 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/3sv стд) = 279 евра

Врахос - Hotel Olympiada: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4sv стд) = 319 евра

Врахос - Vila Velisarios: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/2 или 1/3 стд) = 159 евра

Врахос - Ionian View: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 219 евра

   

Канали - Vila Margarita: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 стд) = 179 евра

Канали - Vila Margarita: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 лукс стд) = 199 евра

Канали - Vila Margarita: 22.06 - 29.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 209 евра

 

Касандра, Грција

Неа Потидеа - Blue Saphhire: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/3 или 1/4 стд) = 269 евра

Неа Потидеа - House Lithea: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 139 евра

Неа Потидеа - House Lithea: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 149 евра

Неа Потидеа - House Lithea: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/4 aпп) = 189 евра

 

Афитос - Vila Nemesis: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 219 евра

 

Калитеа - Vila Poseidon: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/4gv стд) = 349 евра

Калитеа - Vila Ammos: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 209 евра

Калитеа - Vila Ammos: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/4 стд) = 219 евра

Калитеа - Vila Poppis: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 199 евра

Калитеа - Vila Maria: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/4 стд) = 219 евра

Калитеа - Vila Meropi: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 199 евра

Калитеа - Vila Thea: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/2+1 стд) = 249 евра

Калитеа - Vila Thea: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 259 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3 eко стд) = 199 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 219 евра

Калитеа - Vila Dimitra: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 стд) = 229 евра

 

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 279 евра

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/2+1 стд) = 289 евра

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3+1 стд) = 309 евра

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3+1 апп) = 329 евра

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4gf апп) = 349 евра

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4+1 апп) = 389 евра

Полихроно - Reall Apartments: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/5 апп) = 419 евра

Полихроно - Vila Olga: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3 стд) = 279 евра

Полихроно - Vila Galini: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 279 евра

Полихроно - Vila Galini: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 стд) = 329 евра

Полихроно - Vila Galini: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 369 евра

Полихроно - Vila Galini: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 дуплекс) = 389 евра

 

Ханиоти - Vila Vergina: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 329 евра

 

Пефкохори - Vila Natalia: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/2 стд) = 249 евра

Пефкохори - Vila Natalia: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 апп Анекс 1) = 309 евра

Пефкохори - Vila Natalia: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/4 апп Анекс 2) = 299 евра

 

Фурка - Georgio's Apartments: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/4 апп) = 259 евра

Фурка - Georgio's Apartments: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/5 апп) = 309 евра

Фурка - Georgio's Apartments: 19.06 - 26.06.2021 (наем на 1/6 апп) = 359 евра

 

Сивири - Hotel Jenny: 19.06 - 26.06.2021 (по лице на база полупансион во 1/4 апп) = 250 евра
(две деца до 13,99 год. БЕСПЛАТНО во хотел)

 

 

Ситонија, Грција  

Геракини - Sithonia Village: 20.06 - 27.06.2021 (по лице на база полупансион во 1/2 соба) = 219 евра

Геракини - Sithonia Village: 20.06 - 27.06.2021 (по лице на база полупансион во 1/3 соба) = 249 евра

Геракини - Sithonia Village: 20.06 - 27.06.2021 (по лице на база полупансион во 1/4 соба) = 269 евра

 

 

Сарти - Vila Panagiota: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3 стд еко ) = 219 евра

Сарти - Vila Panagiota: 20.06 - 27.06.2021 (наем на 1/3gf стд ) = 239 евра