Turn Desktop View Off

LastMinute2019 Last Minute понуди и промоции LastMinute2019

Пиерија

Паралија - Vila Atina

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3 стд = 269 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Atina.

   

Паралија - Vila La Mirage

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/2 стд = 319 евра

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3 стд = 339 евра

Целосна понуда од ➺ Vila La Mirage.

 

Паралија - Vila Manos
21.07 - 30.07.2019 -
цена по лице со превоз во 1/3 стд = 159 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Manos.

 

Лептокарија - Vila Danos

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3 стд = 249 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Danos.

 

Лептокарија - Vila Janis
20.07 - 27.07.2019 -
цена по лице со превоз = 149 евра
Целосна понуда од ➺ Vila Janis.

 

Лептокарија - Vila Mihalis
21.07 - 30.07.2019 -
цена по лице со превоз во 1/2 или 1/3 стд = 159 евра

21.07 - 30.07.2019 - цена по лице со превоз во 1/4 стд  = 169 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то и 4то лице плаќаат само превоз доколку користат

Целосна понуда од ➺ Vila Mihalis.

 

Неи Пори - Vila Aronis
20.07 - 27.07.2019 -
наем на 1/2 стд = 249 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Aronis.

     

Платамона - Vila Dimitris
21.07 - 30.07.2019 -
цена по лице со превоз во 1/3 стд = 169 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то  лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Dimitris.


Касандра

   

Неа Потидеа - House Lithea
20.07 - 27.07.2019 -
наем на 1/4 апп = 399 евра

Целосна понуда од ➺ House Lithea.

 

Неа Потидеа - Vila Vergina
21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/3 стд (со вклучен превоз) = 199 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Vergina.

 

Неа Потидеа - Hotel Potidea Golden Beach

21.07 - 28.07.2019 - цена по лице на база се вклучено = 329 евра

Целосна понуда од ➺ Hotel Potidea Golden Beach.

 

Афитос - Vila Vrahos
20.07 - 27.07.2019 -
наем на 1/2 стд = 309 евра

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3 стд = 329 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Vrahos.

 

Калитеа - Hotel Maya Bay

21.07 - 28.07.2019 - цена по лице на база ноќевање со појадок = 279 евра

Целосна понуда од ➺ Hotel Maya Bay.

    

Калитеа - Vila Alexandra

21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/3 стд (со вклучен превоз) = 199 евра
21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/4 стд (со вклучен превоз) = 199 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то и 4то лице плаќаат само превоз доколку користат

Целосна понуда од ➺ Vila Alexandra.

   

Ханиоти - Vila Panorama

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/4 апп = 389 евра
Целосна понуда од ➺ Vila Panorama.

 

Ханиоти - Vila George

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3 стд = 429 евра
Целосна понуда од ➺ Vila George.

 

Ханиоти - Vila Orfeas

21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/2 стд (со вклучен превоз) = 199 евра
21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/3 стд (со вклучен превоз) = 199 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то лице плаќаасамо превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Orfeas.

 

Полихроно - Vila Efterpi

21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/2 стд (со вклучен превоз) = 199 евра
21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/3 стд (со вклучен превоз) = 199 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Efterpi.

    

Полихроно - Vila Papadopulos

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3 стд = 369 евра

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3+1 стд = 379 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Papadopulos.

 

Полихроно - Vila Zorbas

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3 стд = 339 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Zorbas.

 

Полихроно - Vila Real App

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3+1 мезонета = 429 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Real App.

    

Полихроно - Vila Aspida

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/2 стд = 399 евра

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3 стд = 429 евра

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3+1 стд = 449 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Aspida.

 

Полихроно - Polichrono Beach Hotel

21.07 - 28.07.2019 - цена по лице на база ноќевање со појадок = 269 евра

Целосна понуда од ➺ Polichrono Beach Hotel.

  

Пефкохори - Vila Rafail

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3 стд = 309 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Rafail.

   

Сивири - Vila Sirtaki

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3 стд = 309 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Sirtaki.

 

Сивири - Vila Anemohadi

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/4 апп = 399 евра
Целосна понуда од ➺ Vila Anemohadi.

 

Фурка - Vila Ag. Georgios
20.07 - 27.07.2019 -
наем на 1/2 стд = 288 евра

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/3 стд = 299 евра

20.07 - 27.07.2019 - наем на 1/4 стд = 322 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Ag. Georgios.

 

Фурка - Vila Palais de Furka
21.07 - 30.07.2019 - цена по лице во 1/4 стд (со вклучен превоз) = 199 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то и 4то лице плаќаат само превоз доколку користат

Целосна понуда од ➺ Vila Palais de Furka.

 

Ситонија

Геракини - Hotel Coral Blue Beach

21.07 - 28.07.2019 - цена по лице на база полупансион во 1/2 соба = 379 евра

Целосна понуда од ➺ Hotel Coral Blue Beach.

 

Неос Мармрас - Vila Orama

22.07 - 31.07.2019 - цена по лице во 1/2 стд (со вклучен превоз) = 199 евра
22.07 - 31.07.2019 - цена по лице во 1/3 стд (со вклучен превоз) = 199 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то и 4то лице плаќаат само превоз доколку користат

Целосна понуда од ➺ Vila Orama.

 

Неос Мармарас - Vila Vula

21.07 - 28.07.2019 - наем на 1/3 стд = 359 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Vula.

 

 

Јонски Брег 

Амудиа - Vila Vagia

24.07 - 31.07.2019 - наем на 1/2 стд = 319 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Vagia.

 

Врахос - App Vrahos

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/3 стд = 329 евра

Целосна понуда од ➺ App Vrahos.

 

Врахос - Vila Luiza

17.07 - 26.07.2019 - наем на 1/3 апп = 490 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Luiza.

    

Парга - Vila Fiore

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/2+1 стд = 356 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Fiore.

 

Парга - Vila Dimas

24.07 - 31.07.2019 - наем на 1/3 стд = 349 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Dimas.

 

Парга - Vila Oliva

24.07 - 31.07.2019 - наем на 1/2 стд = 379 евра

24.07 - 31.07.2019 - наем на 1/3 стд = 419 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Oliva.

 

Парга - Hotel Alcyon

24.07 - 31.07.2019 - цена по лице на база ноќевање со појадок = 289 еврa

24.07 - 31.07.2019 - цена по лице на база полупансион = 339 еврa

Целосна понуда од ➺ Hotel Alcyon.

  

Парга - Vila Jota

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/3 стд = 420 евра

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/4 апп = 570 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Jota.

 

Парга - Vila Lemoni

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/3 стд = 420 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Lemoni.

 

Парга - Vila Olga

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/3 стд = 430 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Olga.

 

Парга - Vila Nakos

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/2 стд = 320 евра

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/3 стд = 360 евра

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/4 дуплекс = 450 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Nakos.

 

Канали - Hotel Poseidon

17.07 - 24.07.2019 - цена по лице на база ноќевање со појадок GV = 299 евра
17.07 - 24.07.2019 - цена по лице на база ноќевање со појадок SV = 319 евра

Целосна понуда од ➺ Hotel Poseidon.

 

 

Струмалиски Залив

 

Неа Врасна - Vila Ana Marija 

17.07 - 26.07.2019 - цена по лице во 1/2 или 1/3 стд (со вклучен превоз) = 149 евра
17.07 - 26.07.2019 - цена по лице во 1/3 стд (со вклучен превоз) = 149 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то и 4то лице плаќаат само превоз доколку користат

Целосна понуда од ➺ Vila Ana Marija.

 

Неа Врасна - Vila Elizabet
17.07 - 26.07.2019 - цена по лице во 1/4 дуплекс (со вклучен превоз) = 149 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то и 4то лице плаќаат само превоз доколку користат

Целосна понуда од ➺ Vila Elizabet.

 

Лефкада

Нидри - Vila Afroditi
17.07 - 24.07.2019 -
наем на 1/2 стд = 314 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Afroditi.

 

Нидри - Vila Dzordz
24.07 - 31.07.2019 -
наем на 1/2 стд = 329 евра

24.07 - 31.07.2019 - наем на 1/3 стд = 349 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Dzordz.

   

Катизма - Vila Ionio
17.07 - 24.07.2019 -
наем на 1/2 стд = 299 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Ionio

 

Никијана - Vila Porto Fino

17.07 - 24.07.2019 - наем на 1/3 стд = 305 евра
17.07 - 24.07.2019 -
наем на 1/4 апп = 322 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Porto Fino.

 

Нидри - Vila Ionian
17.07 - 26.07.2019 -
наем на 1/3 стд = 520 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Ionian.

 

Аг. Никитас - Vila Evridiki
17.07 - 26.07.2019 -
наем на 1/4 апп = 720 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Evridiki.

 

КРФ

Мораитика - Vila Bella Grecia
16.07 - 25.07.2019 -
цена по лице (со вклучен превоз) = 139 евра

2 лица плаќаат полна сума, 3то лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Bella Grecia.

 

Аг. Георгиос - Vila Niki
16.07 - 25.07.2019 -
цена по лице (со вклучен превоз) = 139 евра

во 1/4 стд 3 лица плаќаат полна сума, 4то лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Niki.

 

Аг. Георгиос - Vila Anestis
16.07 - 25.07.2019 -
цена по лице (со вклучен превоз) =139 евра

во 1/4 стд 3 лица плаќаат полна сума, 3то лице плаќа само превоз доколку користи

Целосна понуда од ➺ Vila Anestis.

  

ТАСОС

Скала Сотира - Vila Mary 2

18.07 - 27.07.2019 -  наем на 1/3 стд = 379 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Mary 2.

 

Лименас - Vila Evridiki
18.07 - 27.07.2019 -
 наем на 1/2 стд = 399 евра

18.07 - 27.07.2019 -  наем на 1/3 стд = 499 евра

Целосна понуда од ➺ Vila Evridiki.