МАКАРСКА

makarska Макарска е бисерот на Далмација и градот кој плени со сета негова содржина. Ви нуди навистина многу… Близината на островите Брач, Хвар, Корчула… планината Биоково, не така далечните слапови на Крка, Плитвичките езера, градовите Сплит, Солин, Трогир… како и најблиските места: Башка Вода, Брела, Тучепи… се едноставно непрекината инспирација за збогатување на спомените кои можат да се стекнат за само едно лето во Хрватска и Далмација.

 

Andjelko                           Antonia                           Jelas

 

       
Jovic   Matijasevic   Selak
         
Stipe