СТАВРОС

Stavros  Ова познато туристичко место преставува важно пристаниште, има широки, добро уредени и одржувани плажи исто така е наградено со "Blue Flag"  поради неговата одлична вода која ги задоволува сите критериуми. Се одликува со блага клима, разноврсна гастрономска понуда и шеталишта покрај целата обала.

 

 

AlexanderIN

                images white 6    images white 6