ТОРОНИ

Toroni Торони претставува едно од новите, а сепак доволно актуелни места кои ги привлекуваат бројните туристи да дојдат на вториот крак на Халкидики - Ситонија. Поседувајќи ја најголемата плажа на десната страна од Ситонија, не случајно се стекнало со карактеристиката на најпесочна дестинација. Синото море кое нежно го заплиснува овој истоимен залив, прекрасно ја врамува сликата помеѓу познатата плажа и големото небо. Лежерната атмосфера во Торони, како преку ден, така и во текот на вечерта, го прави идеално место за одмор за семјствата со помали деца, но секако со својата романтичност и за оние кои летото го спојуваат со љубовта.

 

VilaNina                                   ApphotelSakis                                          HotelFlora

   

HotelToroniBlueSea