ПОРТО КУФО

PortoKoufo Порто Куфо е одалечено од Торони само на 2км, самото место е залив, со тесна и долга плажа, изобилува со многу рибни таверни со свежа риба, бидејки е едно од повеќето рибни пристаништа.

 

StamFloor                 images white 6                  images white 6