НЕОС МАРМАРАС

NeosMarmaras НЕОС МАРМАРАС е едно од најпознатите места на вториот крак на Халкидики - Ситонија. Освен амфитеатралната местоположба, главни природни карактеристики на Неос Мармарас се и прекрасното, проѕирно чисто море, како и песочните плажи кои се простираат во непосредната близина на градот и блиските борови шуми. Низата скриени плажи, со кои ионака се карактеризира полуостровот Ситонија, се само дополнителен мотив за избор на овој град како централна локација при летување на овој дел од Халкидики.

 

Alcano

               Mersinis               SoleAMare
       

 

Georgia   Agapi   Vula
         
Orama