КАЛАМИЦИ

Kalamitsi Каламици е мало селце на вториот крак на Халкидики. На а53 км. оддалечено од Солун, и 237 км. од македонската граница. Исклучително релаксирачко место, кое го препорачуваме на оние кои навистина сакаат да му се препуштат на уживањето во својот одмор. Прекрасната плажа, една од најубавите на Халкидики и кристално чистото море, го прават ова место навистина извонредно..

 

Angeliki                             Vrahos                             images white 6