ПЛАТАМОНA

Platamona.jpg Платамона e познато летувалиште кое се наоѓа на Олимписката ривиера. Се наоѓа на 70 км. од Солун и на 3 часа возење од Скопје. Песочната плажа, кристалното чисто море, природната убавина и близината на планината Олимп, претставува прекрасна комбинација за идеален семеен одмор.

Dimitris                 Dora                 Magda

 

 

 

 

Mihalis   Rex