ОЛИМПИК БИЧ

Olimpic_Beach.jpg ОЛИМПИК БИЧ е нова населба до Паралија која секое лето станува се по популарна за туристите од сите краеви. Ова е тивко место добро за мирен и релаксиран одмор на златната песочна плажа. Одалечено е 2 километри од Паралија и е поврзано со убаво шеталиште украсено со светилки. Во Олимпик Бич исто така има многу бараови и ресторани покрај плажата, а измеѓу Олимпик Бич и Паралија како и во самиот град Паралија се наоѓаат и дискотеки за забава до раните утриснки часови.

 

Elefteria                   Akis                  Pantheon
         

Helen

  Mishel   Kristi
         
Alkionis   Sofia   Apostolis
         
Lana   Royal   London
         
Lenka   Teo   Stefan
         
Tomas