НЕИ ПОРИ

Nei_Poriii.jpg Неи Пори е едно од најурбанизираните места во Пиериа идеално за фамилјарен одмор. Основни карактеристики за Неи Пори се долга и широка песочна плажа, паркови и зеленило, широки улици, ресторани и кафитерии опкрај плажата, луна парк и картинг патека.

 

aronis                   Melia                   Anastassios
         

Maggas

  Guzelis  

Georgia

         

Todoros

  Vasilis  

Christos

         

Elvira

  Kate  

Maria

         

Mytakas

  Tomas   SentGeorge
         
Elsa   Apostolia    Eftimija 
Mediteran