КОКИНО НЕРО

KokinoNero Кокино Неро е туристички град со богата флора и фауна. Овој живописен град се наоѓа во згодна сенка на чинари, костен и јавори, прошарани со потоци и мостови, Mожете да уживате во сончање и пливање, како и во бањи со термална вода. На брегот има неколку таверни / ресторани и локални кафулиња. Во близина, на само 2-3 километри, е многу убави плажи, Platia Ammos и Koutsoupia

 

Andromahi                   Lakis                   images white 6