НЕА ВРАСНА

Nea_Vrasna.jpg Неа Врасна е туристичко место помеѓу Ставрос и Аспровалатана на 80км. од Солун,со долга песочна плажа. Идеално место за мирен семеен одмор. Врасна се наоѓа во Стримонскиот залив на само 2 км. од Аспровалта до коде што води шеталиштето покрај самата плажа. Плажата е  наградена  со европско плаво знаме Местото има неколку поголеми маркети (меѓу кој и Лидл), таверни  и ресторани.

 

Filoksenia                              Armiriki                               Ana Marija

 

 

Tunde

 

Gerakina

 

Jorgo

 

 

Janis

 

Rita

 

Apolonia 

Elizabet