МИКОНОС

Mikonos Миконос за љубителите на забавата, убавите песочни плажи, тиркизната боја на морето или остров кој е на врвот од посакуваните топ  дестинации за лугето од целиот свет. Tоа е единствен остров на кикладите кој успева со текот на времето да привлече се повеќе и повеќе посетители. Плажите: Орнос, Корфос, Псару, Парага, Парадајс, Супер Парадајс, Панормос се само дел од најубавите европски плажи со тематски содржини.

 

HotelMariana                   images white 6                images white 6