ПОЛИХРОНО

PolihronoBF.jpg Полихроно мало туристичко селце во кое живеат околу 1.000 луѓе во текот на целата година. Преку летото бројот на туристи е далеку поголем. На оддалеченост од 96 км. од Солун и 179 км. од македонската граница, сместено на првиот крак Касандра од источната страна, со поглед кон вториот крак, Ситонија. Долгото шеталиште покрај кристално чистото море изобилува со таверни, продавници, бутици, кафе барови, апартмани, хотели. Заради своите карактеристики на дестинација за семеен одмор Полихроно се наетнува како најпопуларната десинација на Халкидики веќе долги години...

 

Spanos                       Elena                      Meri
             

ReallApp

  Asimenia
  Stasha
         
Efterpii   Mustakas   Foulis
         
Hristos   Anastasija   Lemonia
         
Erodios   Magda   Tasula
         
Posedonio   Papadopulos   NatassaValentino
         
Todor   Eleni   Hristina
         
Palma   Polihrono Beach Hotel   Zorbas
         
Aspida   Niko   Pepi
         
Stela   Janis