ПАЉУАРИ

Paljuri Паљури е познат туристички центар, сместен на источната страна од Касандра-првиот крак на полуостровот Халкидики. Благодарение на убавите песочни плажи, чистото и топло море, свежиот воздух од околните планини обраснати со борови шуми, Паљури, претставува атрактивна туристичка дестинација, дестинација за живеење или подолг престој. Ако посакувате вашиот одмор или престој да го поминете во уживање покрај мирното море, уживање во врвната гастрономија, тогаш Паљури е вистински избор за вашиот незаборавен одмор или место за постојано живеење. 

 

ChrousoPalace             images white 6             images white 6