НЕА КАЛИКРАТИЈА

 Nea Kalikratia  Неа Каликратија е Монденско место, во близина на Сoлун. Има голема песочна плажа, со поплочено шеталиште со палми. Во централниот дел е улица-шеталиште каде продавниците работата до доцна во ноќта. Ова место е идеални и за млади и за стари, за семејства со деца и тинејџери. СО своите содржини може да ги задоволи сите патници.

 

Evi1                       Evi2                         DoraLux
     
   
Stavros