ВРАХОС

Vrahoss.jpg Врахос е мало место кое се наоѓа на една од најубавите плажи на јонско море. Ова место е лоцирно  помеѓу Парга и Превеза и ги воодушевува туристите со своите природни убавини. Врахос е прекрасна комбинација на бесконечна песочна плажа, тиркизна морска вода и прекрасна зелена планина. Покрај плажата има широк ќеј на кој се лоцирани голем број на кафе барови и ресторани.

 

Hotel Mirto   Irini   Lukas

 

 

Beach House

Savash

White Sands

         
Pelagos    Argo            Philoxenia
         
Velissarios   IonianView   Luiza
         
Sunrise   SeaViewApp   VrachosApp