КРФ

Krf.jpg Мистично привлечен, спакуван во историски приказни,обоен од влијанија на најразлични цивилизации, Крф фасцинира со природна убавина и освојува со искуства вредни за сечие сеќавање. Не случајно една од најпопуларните туристички дестинации за летување, островот Крф, втор по големина во Јонското Море e познат како зелениот бисер на Медитеранот. Можеме до бескрај да ги опишуваме плажите кои ги има на број и по вкус за секого, кристално чистата вода која е во состав на секој отсликан пејзаж, богатиот ноќен живот, традиционалниот вкус на медитеранската клима. Но, поважно е да дознаете зошто за вас, Крф ќе биде идеалниот спој на одмор и забава правејки го ова лето авантура што не смеете да ја пропуштите.

 

 КАСИОПИ

Sotiris                        Limani                        Mariana
         
Andreas        
         

 

ДАСИА

Aleksandra                        DassiaElena                        images white 6
         

 

ИПСОС

Atanasius                        Vradis                        Dimitris
         
Elenii   Magnolija   MinaLux
         
Julianos        
         

 

АГ. ГЕОРГИОС

Anestis                        Niki                        images white 6
         

 

МОРАИТИКА

Bella Grecia                        images white 6                        images white 6
         

 

КАВОС

Mythos                        Thalia                        images white 6