АСПРОВАЛТА

Asprovalta Аспровалта е комбинација на сè што секој посетител може да го интересира: златна плажа, кристално чисто море, планина Кердилија, езеро, богато зеленило, магичен поглед и многу археолошки и историски наоди. 

 

Leona                                                               

 Vila LEONA