АМУЛИJАНИ

 Amouliani Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција. 
Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни плажи: Аликес, Агиос Георгиос, Мегалиамос, Карагација и многу мали заливи за оние кои сакаат да уживаат во интимата. Лоциран е во заливот на планината Атос, и доминира зелената боја, со маслинови полиња. Местото е полно со таверни, бутици, кафе барови и продавници.

 

Ismini

               

Gallery

                     Konaki