СУТОМОРЕ

Sutomore Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Петровец кое е совршено место за одмор и релаксација. Она што е веднаш забележливо кога прв пат пристигнувате во Сутоморе е природната убавина: Пространа плажа и азурно море од една и голем планински масив од друга страна. Mногу хотели, ресторани, кафулиња, клубови, дискотеки придонесуваат ова место да биде привлечно за голем број туристи. Она што не смеете да го пропуштите, доколку се одлучите Сутоморе да биде ваша дестинација за летен одмор, се секојдневните бродски излети до одредени места, градови како и преубавата плажа на Кралицата (Краљична плажа).

 

Ekskluziv                             Skaut1                              Skaut

 

 

     

Bogoevic