ДОБРА ВОДА

DobraVoda Атрактивно туристичко место во Добра Вода на 8км од Бар. Располага со прекрасна песочна плажа”голем песок” која поради чистата вода и големата количина на сулфур спаѓа во плажи од прва категорија..

 

LaraS                              images white 6                                    images white 6