ЧАЊ

Canj Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа во должина од 1км, наречена Златна обала, по бојата на песокот. Во непосредна близина на Чањ се наоѓа прочуената Краљичина плажа до која се доаѓа само со брод.  Престојот во Чањ надополнет со многубројните излети во неговата непосредна околина нуди можност за одличен одмор.

 

Babovic                              Lara                                    LaraLux

 

     

Solaris