БУДВА

Budva Будва е најатрактивното место на јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со вкупна должина од 25км. Најпознати се Словенска плажа, Милочер, Пржно, Каменово, Могрен 1 и 2..., а најголема атракција претставува Стариот град. Во непосредна близина се наоѓа и островот Св. Никола кој е најголем во овој дел на Јадранот.

 

Vukmanovic                           Sisevic                           images white 6

 

       

 

 Флекси закуп (на барање)

Andzela                           Bajka                           Biser

 

       
Blazo   Danica   Disney
         
DrBoreta   Gigovici   Ilic
         
Ivanovici   Jasna   Ksenija
         
KsenijaDuletic   Latina   Marisol
         
Micic   Milanka   Milorad
         
Predrag   Pribilovic   SladzanaZec
         
Vesna