БЕЧИЌИ

Becici Бечиќи е одморалиште 4 км од центарот на Будва. Посебно е привлечна за туристите поради развиена инфраструктура и прекрасна плажа која е доволно широка и покриена со сосема фини камчиња. Бечиќи е модерен туристички центар со продавници, ресторани, кафулиња, барови и многу луксузни хотели. Убаво и долго шеталиште го поврзува Бечичи со Стариот град на Будва.

 Флекси закуп (на барање)

Bella                           Irena                           Ivanovici

 

       
Lagator   Marina   Rossi