СОНЧЕВ БРЕГ

Soncev Breg Сончев брег се наоѓа во јужниот дел на брегот на Црно море, а важи за најголемиот туристички центар во Бугарија. Овој бисер на бугарското приморје се карактеризира со мирно море и прозирно чиста вода поради која е доста популарен помеѓу туристите.

 

BarceloRoyalBeach5                 PlanetaAquaparkHotel5                 ViktoriaPalace5
         
HotelForum4   Viand4   HotelImperial4
         
MPMArsena4   MPMKalinaGarden4   MajesticBeachDit4
         
Evrika Beach   Diamond   RivieraBlue3
         
Continentall3   Continental3   Continental2