НЕСЕБАР

Nesebar Несебар е една од најпривлечните туристички дестинации во Бугарија. Заедно со Поморие е прибежиште на просечните туристи од Македонија и Србија. За возрасните убавините се во спојот на стариот со новиот град. Затоа овде во вечерните часови овде врие како во кошница. Туристите се шетаат, фотографираат, ги разгледуваат старите градби, уживаат во непрегледната морска панорама.

 

AquaParadiseResort5                 ParadisoAparthotel4                 images white 6