КАПАДОКИЈА

 

cappadocia3                                                                              cappadocia4

Кападокија 3 ноќи

 

 

 

 Кападокија 4 ноќи

Туристичка агенција - Диме Турс ДООЕЛ
Со "А" лиценца   
Ул. "Столарска", Локал 8, комплекс БЕЗИСТЕН 
7000 Битола, Република Македонија
Телефон : +389 47 609 202
Мобилен : +389 78 662 760
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.