23 Октомври  23ти Октомври   Автобуски програми                             Повеќе детали
Ноември  Ноемвриски патувања   Автобуски програми                         &n Повеќе детали
8ми Декември  8ми Декември   Автобуски програми                             & Повеќе детали
Трикала Божиќна магија во ТРИКАЛА     ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО
ARI Docs Viewer: Specify link to document which you want to load. Use 'url' attribute of {aridoc} tag or place it between {aridoc} and {/aridoc} tags.
http://dimetours.mk/katalozi/Patuvanja/ Повеќе детали
ЕП Ракомет 2022 ЕП Ракомет - Дебрецин 2022     ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО
ARI Docs Viewer: Specify link to document which you want to load. Use 'url' attribute of {aridoc} tag or place it between {aridoc} and {/aridoc} tags.
http://dimetours.mk/katalozi/Patuvanja/EP_R Повеќе детали
Македонија  Македонија                                       Повеќе детали
Србија  Србија                                         &nbs Повеќе детали
Бугарија  Бугарија                                         Повеќе детали
Франција  Скијање на Француските АЛПИ                                 & Повеќе детали

Зима 2021/2022

 

Makedonija            Srbija1            Bugaria
         
 Francija        
Туристичка агенција - Диме Турс ДООЕЛ
Со "А" лиценца   
Ул. "Столарска", Локал 8, комплекс БЕЗИСТЕН 
7000 Битола, Република Македонија
Телефон : +389 47 609 202
Мобилен : +389 78 662 760
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.